مطالب کشتارگاه

انواع کشتارگاه ها

به طور کلی کشتارگاه ها به دو دسته تقسیم می شوند:

۱- سنتی

۲- صنعتی

در کشور ما اصطلاحی جدید به نام کشتارگاه های نیمه صنعتی وجود دارد که در هیچ کجای دنیا رایج نیست.

 

کشتارگاه

 

براساس قوانین و سنت‌های هر کشوری ضوابط و اصول کشتار حیوانات تغییر می کند. برای مثال در کشورهای عربی و در هند دو نوع گوشت در بازارها عرضه می شود یک نوع محصول تولید شده در کشتارگاه­های مکانیزه و مدرن بوده و نوع دیگر با اصول سنتی آن منطقه در مغازه های قصابی عرضه می شود. در بعضی کشورها نیز اصول مذهبی تعیین کننده است مثلاً گوشت حلال برای مسلمین و گوشت kashrut برای یهودیان براساس اصول مذهبی هر یک ذبح و عرضه می شود.

در بعضی کشورها نیز براساس قوانین خود فقط اجازه کشتار حیوانات خاصی در کشتارگاهها داده می شود. مثلاً در بخشهای از هند مثل نپال که مردم آن هندو هستند و گاو مقدس شمرده می شود کشتار و یا واردات آن ممنوع می باشد.

کشتارگاه می توانند بسیار بزرگ و مکانیزه باشند و یا برای مصرف محدود و یا در فضای باز به کشتار دام بپردازند.

نمونه تاریخی کشتار انواع دام در هوای آزاد یا فضای باز در انگلستان است که به آن Shambles می گویند . در حال حاضر خیابانی به همین نام در بعضی از شهرها مثل Worcester, York وجود دارد و مغازه های قصابی آنها ، کشتن و آماده کردن گوشت دام برای فروش را انجام می دهند.

نکته مهم و قابل توجه در مورد اندازه کشتارگاه این است که تجهیزات و اندازه کشتارگاه باید متناسب با تعداد دام کشتار شده باشد و فضای باز برای همه مراحل تهیه گوشت و یا نگهداری آن موجود باشد.


گردآوری : مرکز اطلاعات علمی و تخصصی مدیریت شهری

خانه متراکم در آلمان
مطلب قبلی

خانه متراکم در آلمان

مطلب بعدی

آيين‌نامه ترتيب مميزي و تشخيص و طرز وصول عوارض‌

ar.basirian

ar.basirian

بدون دیدگاه

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *