مطالب اقتصاد شهری

ساحل بیشاون و مرکز توریستی

موقعیت: تایپئی، تایوان
مساحت: ۵۶۶۷ متر مربع
سال ۲۰۰۷
عکس از: معمار ونگ ویجن

اختصاصی معماری نیوز: قرار دادن خطوط کناره ی نما در امتداد خط زمینه منظر، طرحی را ارائه می دهد که نسبت  به باد وشن در زمستان، همچنین شدت تابش خورشید در تابستان پاسخگو می باشد.
اگر طرح، نگرشی دقیق به محیط اطراف و ارتفاع از سطح دریا داشته باشد می توان سازه ساختمان موجود را مجدد استفاده کرد و از طریق خطوط اریب و دال ها  سازه را با شیب های زمین ارتباط داده و با دیوار های حائل اختلاف سطح ها را کاهش داد.


قطعات بزرگ سقف های دالی شکل در مقابل باد شمال منظره دریا را در سازه نمایان می کند در حالیکه سبزه های طبیعی در سراشیبهای جنوبی رشد کرده، وسقف های کوچک با دقت هر چه تمام نور طبیعی را در جهت جنوب در داخل ساختمان تعدیل می کنند.

با در نظر گرفتن سایه بانی برای فضاهای نیمه بیرونی که از طرف دریا بادخور طبیعی دارند و محل فعالیت مهمانان می باشند. طرح موج دار سقف نه تنها در دل خطوط توپوگرافی  جا می گیرد بلکه رابطه مضاعف کلاسیک را بین منظر و معماری تغییر می دهد.










منبع: سایت خبری معماری نیوز – ترجمه: مریم بهزادیان

مطلب قبلی

طرح توسعه حاشیه ساحلی رودخانه Meurthe

مطلب بعدی

تصميم ژاپن براي پخش هولوگرافيک جام جهاني2022

ar.basirian

ar.basirian

بدون دیدگاه

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *